Hypotheekadvies


Persoonlijk, betrouwbaar, vakkundig advies

 • Kopen van een woning?
  Eindelijk uw droomwoning gevonden in deze oververhitte huizenmarkt, uw bod is geaccepteerd, goed nieuws! Dan is het tijd om de hypotheek rond te maken. Hier kom ik als uw adviseur om de hoek kijken. Ik doorloop samen met u het traject van tekenen van de koopovereenkomst tot het moment dat u de sleutels krijgt overhandigd. Als uw adviseur vind ik het belangrijk dat uw zorgen gedurende de financierings-aanvraag worden weggenomen, zodat u zich kunt focussen op de ‘leukere’ dingen rondom de koop van uw droomwoning.
 • Lagere woonlasten?
  De huidige woning bevalt u, toch wilt u eens kijken of u gebruik kunt maken van de dalende rente. Ook hiervoor kunt u terecht bij uw adviseur – John. Samen bekijken wij wat de mogelijkheden zijn voor het aanpassen van uw hypotheek. Om uw maandlasten naar beneden te krijgen zijn er vandaag de dag diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het oversluiten van uw hypotheek, het verlagen van uw rente door rentemiddeling of het aanpassen van uw renteopslag door een waardestijging van uw woning. In een persoonlijk gesprek bekijk ik graag wat voor u de mogelijkheden zijn.
 • Verbouwen?
  Geen verhuisplannen, maar toch uw woongenot vergroten? Ook hiervoor zijn vandaag de dag veel mogelijkheden bij geldverstrekkers. Zo is het vandaag de dag ook mogelijk om tegen voordelige voorwaarden duurzaamheidsmaatregelen te financieren in uw hypotheek. Hiermee zorgt u er voor dat uw woning voldoet aan de toekomstige duurzaamheidseisen vanuit de overheid.
 • Echtscheiding?
  Een scheiding brengt naast de persoonlijke zorgen veelal ook financiële vragen met zich mee. Hoe moeten zaken geregeld worden wat betreft de verdeling van de woning? Wat moet er gebeuren met de ontstane overwaarde in de woning? Scheiden brengt financieel veel vragen met zich mee. Het is dan ook van belang dat u zich goed laat adviseren gedurende dit proces.

Voor nagenoeg alle situaties zijn tegenwoordig oplossingen te bieden. Kenmerken van mijn werkwijze zijn, dat ik met een flinke dosis doorzettingsvermogen, kennis en kunde voor u aan de slag ga, om u te voorzien van een persoonlijk, betrouwbaar en vakkundig advies.

Trekken we samen op naar een goed advies?

Neem dan contact op


Uw adviseur – John

Dit vonden zij ervan

Anderhalf jaar geleden moest ik met mijn 2 kinderen verhuizen. Ik wou zo graag een huisje kopen maar ik dacht als alleenstaande moeder dat ik nooit een hypotheek kon krijgen. Gelukkig ben ik in contact gekomen met John die er alles voor heeft gedaan om mij een hypotheek te kunnen verstrekken waar ik nog altijd zeer dankbaar voor ben. John neemt alle tijd voor je en is altijd bereikbaar. Mocht ik ooit weer een hypotheek nodig zijn ga ik zeker weer naar John.

Gosink, C.

Advies was duidelijk en helder. Er werd goed rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie. Geen extra dingen doen als dat niet nodig is, Kortom, prima dienstverlening en voor herhaling vatbaar!

Jansen, B.

John heeft mij tijdens het proces voor de aankoop van een huis heel goed geholpen. Kon altijd bij hem terecht met vragen en hij hield mij goed op de hoogte. Een ondernemer die weet waar die over praat.

Akse, F.

Goed, betrouwbaar en degelijk advies!! Zeer tevreden over John financieel advies.

Meinen, J.

Ik ben uitstekend geholpen door John bij de koop van mijn woning. Heeft verstand met waar die mee bezig is en hield mij prima op de hoogte tijdens dit proces.

Es, van L.

Jonge ondernemer met verstand van zaken! John heeft mij op financieel vlak veel voordelen bezorgd en dacht goed met mij mee. Hierdoor heb ik meer financiële vrijheid gekregen.

Mulderij, R.

In de zomer van 2020 hebben wij onze eerste koopwoning samen gekocht, als starters op de woningmarkt. Het contact met John was erg prettig, hij regelde de dingen die geregeld moesten worden op een snelle, persoonlijke en professionele manier. John bevelen wij van harte aan! Robin & Lisanne

Schepers, R.

Ik wil hiermee mijn ervaring delen m.b.t. de hulp die ik van dhr.John Benjamins heb mogen ontvangen tijdens mijn reis naar het op zoek gaan voor een financiering van mijn huis. Ik vond het fantastisch om te zien hoeveel kennis hij in huis heeft en zich niet uit het veld laat slaan door bijvoorbeeld een NEE van een bepaalde bank. Gedreven als hij is ging hij rustig door met het zoeken naar andere mogelijkheden, net zo lang tot hij een uitstekende optie gevonden had. Wauw zeg, wat was ik daar blij mee. En wat ik als bijzonder plezierig ervaren heb? Zijn positieve instelling, heerlijk!!

Berkenbosch, M.J