Vastgoedfinancieringen


Persoonlijk, betrouwbaar, vakkundig advies

Op zoek naar een financiering voor aanschaf van uw eigen bedrijfspand, combinatiepand, commercieel vastgoed of uw particuliere verhuurde woning? Bij John kunt u terecht met al uw financieringsvragen omtrent alle soorten vastgoed. Samen met u bekijken we naar een passende financiering van uw object. Hieronder vindt u informatie omtrent de verschillende soorten vastgoedobjecten die vaak de revue passeren.

Een vaak complexe financieringsaanvraag heeft betrekking op een zogenaamde bedrijfswoning met daarbij gebouwd een loods welke gebruikt wordt voor zakelijke doeleinden. Dergelijke objecten kennen veelal een lucratieve koopsom. Verlekker u er echter niet op, deze lagere koopsom wordt veroorzaakt doordat dergelijke panden door slechts enkele geldverstrekkers wordt gefinancierd. De ‘courantheid’ van dergelijke panden zijn daardoor minder goed dan bij reguliere woningen.

De afgenomen courantheid van dergelijke panden zit hem in het feit dat dergelijke woningen zijn gelegen op zogenaamd industriegebied als bestemming in tegenstelling tot een reguliere woonbestemming. Reguliere hypotheekverstrekkers haken vaak af op het moment dat er een industriebestemming rust op het pand. Een oplossing moet gezocht worden in een combinatie van zowel een particuliere financiering voor de bedrijfswoning als een zakelijke financiering voor de loods. Ik vertel u er graag meer over.

We spreken van commercieel vastgoed op het moment dat we het hebben over bedrijfsruimten bestemd anders dan voor eigen gebruik. Te denken valt aan (woon)-winkelpanden, kantoren en woningcomplexen. Er is een trend zichtbaar dat steeds meer grootbanken zich terugtrekken voor wat betreft financiering van dergelijke panden. Nieuwe partijen hebben zich aangediend op de markt om dit gat op te vullen.

Graag bekijk ik samen met u naar een passende financiering voor uw pand, maatwerk staat hierbij centraal. De haalbaarheid van een financiering van uw commercieel vastgoed is namelijk altijd afhankelijk van de condities van het vastgoed zelf. Denk hierbij onder ander aan de ligging en de verhuurbaarheid van uw pand. Ook de algemene staat en specifiek de energiezuinigheid van het pand speelt steeds meer een rol. Graag adviseer ik u hier meer over.

Wanneer u ondernemer bent en voornemens bent om uw eigen pand te kopen dan spreken we van zogenaamd vastgoed eigen gebruik. Kenmerk van dergelijke panden is dat u het pand (hoofdzakelijk) gebruikt voor uw eigen bedrijfsvoering. Aanschaf van een eigen pand heeft als voordeel dat u naar verloop van tijd volledig eigenaar bent van uw pand.

Samen met u analyseer ik uw financiële situatie. Hierbij ben ik nieuwsgierig naar uw verhaal en wensen om uiteindelijk tot een compleet advies te kunnen komen en een voor u geschikte geldverstrekker. Voor elke situatie is veelal een oplossing te vinden, te meer omdat ik zaken doen met meer dan 40 geldverstrekkers. Op deze manier vergroot u uw kans van slagen bij potentiële geldverstrekkers.

Uw adviseur – John

Waarom John?

  • Korting op de afsluitkosten van geldverstrekkers
  • Vergroot uw kans voor het verkrijgen van uw financiering
  • De scherpste voorwaarden
  • Onafhankelijk deskundig advies

Dit vonden zij ervan

Anderhalf jaar geleden moest ik met mijn 2 kinderen verhuizen. Ik wou zo graag een huisje kopen maar ik dacht als alleenstaande moeder dat ik nooit een hypotheek kon krijgen. Gelukkig ben ik in contact gekomen met John die er alles voor heeft gedaan om mij een hypotheek te kunnen verstrekken waar ik nog altijd zeer dankbaar voor ben. John neemt alle tijd voor je en is altijd bereikbaar. Mocht ik ooit weer een hypotheek nodig zijn ga ik zeker weer naar John.

Gosink, C.

Advies was duidelijk en helder. Er werd goed rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie. Geen extra dingen doen als dat niet nodig is, Kortom, prima dienstverlening en voor herhaling vatbaar!

Jansen, B.

John heeft mij tijdens het proces voor de aankoop van een huis heel goed geholpen. Kon altijd bij hem terecht met vragen en hij hield mij goed op de hoogte. Een ondernemer die weet waar die over praat.

Akse, F.

Goed, betrouwbaar en degelijk advies!! Zeer tevreden over John financieel advies.

Meinen, J.

Ik ben uitstekend geholpen door John bij de koop van mijn woning. Heeft verstand met waar die mee bezig is en hield mij prima op de hoogte tijdens dit proces.

Es, van L.

Jonge ondernemer met verstand van zaken! John heeft mij op financieel vlak veel voordelen bezorgd en dacht goed met mij mee. Hierdoor heb ik meer financiële vrijheid gekregen.

Mulderij, R.

In de zomer van 2020 hebben wij onze eerste koopwoning samen gekocht, als starters op de woningmarkt. Het contact met John was erg prettig, hij regelde de dingen die geregeld moesten worden op een snelle, persoonlijke en professionele manier. John bevelen wij van harte aan! Robin & Lisanne

Schepers, R.

Ik wil hiermee mijn ervaring delen m.b.t. de hulp die ik van dhr.John Benjamins heb mogen ontvangen tijdens mijn reis naar het op zoek gaan voor een financiering van mijn huis. Ik vond het fantastisch om te zien hoeveel kennis hij in huis heeft en zich niet uit het veld laat slaan door bijvoorbeeld een NEE van een bepaalde bank. Gedreven als hij is ging hij rustig door met het zoeken naar andere mogelijkheden, net zo lang tot hij een uitstekende optie gevonden had. Wauw zeg, wat was ik daar blij mee. En wat ik als bijzonder plezierig ervaren heb? Zijn positieve instelling, heerlijk!!

Berkenbosch, M.J